Alla inlägg den 30 maj 2014

Av lotten67 - 30 maj 2014 20:37

Absolut! Idag har jag en bra dag och mår helt ok. Tur jag fick mycket vila igår orkar jag vara lite igång idag och förhoppningsvis hela helgen. Steg upp vid sex imorse, spratt lite i benen och jag var vrålhungrig dessutom;-) Gjorde mig redo för en rejäl frukost och var först på frukostbuffén, oj oj det händer inte ofta numera. Åt en rejäl och smarrig frukost å avslutade med kaffe på hotell altanen. Soligt och vackert!

Checkade ut vid halv åtta och gick sakta genom stan. Märktes att det var klämdag idag, knappt nån ute. Jag är annars van att det vimlar av cyklister exakt överallt i Örebro. Som om man riskerar livet typ varje dag man rör sig ute på stan. Kom till sjukan i God tid och genomförde min tjugotredje strålning idag. Det innebär ju att det bara är sju kvar! Tiden har ändå gått ganska fort, kommer ihåg när jag började,trettio kändes som en evighet då å nu är jag ännu närmare delmålet! Efter strålningen hade jag massor av tid till tåget skulle gå så jag slapp för en gångs skull rusa till tåget. Hade ju hört att det var lite rörigt med tågen så lite spänd när jag skulle få landa hemma i Hudik. Men allt gick som planerat och halv två checkade jag in i lyan. Idag sov jag inget på resan heller;-)

Att komma hem är lika ljuvligt varje gång! Lugn å ro å chans till återhämtning. Lagade lite sen lunch sen har jag pysslat lite och myst med fyrfotingarna. De är som två små hundar som följer mig hela tiden. Mysigt! Har oxå lagat en av mina pastarätter och tänk va kul det är att laga mat, ja till och med att diska! Just nu lite mys i soffan och slötittar på tv. Spöregnar ute så inget uteliv ikväll. Har lite planer för helgen beroende på väder och vind! Önskar er en fin helg/ Kram

Ovido - Quiz & Flashcards